(( نمایشنامه خطبه غدیر ))
اهمیت انتخابات و نقش مردم از دیدگاه حضرت امام خمینی (س)
57/10/10
برنامه ما این است که رجوع کنیم به آراى عمومى، به آراى مردم.
قواى انتظامى را کنار بگذاریم؛ خود مردم را، محول کنیم تنظیم انتخابات را به دست خود جوانهاى مردم. در هر شهرى جوانها خودشان؛ که قواى انتظامى، شهربانى، شهردارى همه کنار بروند. آن کسى که دخالت مىخواهد بکند براى حفظ صندوق آرا و امثال ذلک، خود ملت باشد. در هر شهرى به حَسَب اقتضاى آن شهر عدهاى را معتمدین آن شهر، مطلعین و دلسوزهاى براى مملکت ، عدهاى را تعیین کنند که نظارت کنند در این. حفاظت کنند این صندوقها را و نظارت کنند آرا را. مردم یکى را تعیین کنند براى این که رئیس جمهور باشد، ما هم رأیمان را علناً به مردم اظهار مىکنیم که آقا آنکه من مىخواهم این است؛ شما میل دارید به این رأى بدهید، میل دارید هم خودتان آزادید. قهراً مردم وقتى آزاد هستند یک نفر صالحرا انتخاب مىکنند و آراى عمومى نمىشود خطا بکند. یکوقت یکى مىخواهد یک کارى بکند اشتباه مىکند، یکوقت یک مملکت سى میلیونى نمىشود اشتباه بکند. کسى بگوید خوب لَعلَّ یک آدمِ غلطىرا گذاشتند؛ اگر غلطى را گذاشتند، قدم اول را که برداشت همین ملت عزلش مىکنند تمام مىشود. ما مىگوییم که باید رئیس یک مملکتى را خود ما، خود جمعیت، خود ملت تعیین کند. قهراً وقتى که یک ملتى مىخواهد یک کسى را براى سرنوشت مملکت خودش تعیین کند، این یک آدم صحیح را تعیین مىکند نه یک آدم فاسدى را؛و قهراً اشتباه در سى میلیون جمعیت نخواهد شد.
57/10/18
یکى از مهمترین وظایف اولیه جمعى که پس از سقوط شاه مسئولیت امور را به دست مىگیرند، فراهم کردن شرایط انتخابات آزاد است که به هیچ وجه اِعمال قدرت و نفوذ از هیچ طبقه و گروهى در انتخابات نباشد.
58/5/12
ملت شریف و مبارز ایران! دشمنان اسلام و نهضت، در خارج و داخل، تبلیغات زهرآگین خود را شروع کردند، و چنین وانمود مىکنند که مردم در این انتخابات بىتفاوتند و به سردى و سستى گراییدهاند. مىخواهند شما را متهم کنند که از جمهورى اسلامى رو برگردانیدهاید. از شما ملت مبارز انتظار دارم که با شرکت همگانى خود یاوهسرایان را رسوا کنید.
58/10/3
روز سرنوشتسازى است. مىخواهید زمام کشور را به یک کسى بدهید که مؤثر است در مقدرات کشور شما. سهلانگارى نکنید، و به پاى صندوقها بروید، و با هم اجتماع کنید، و کسى که لایق براى این مقام است و داراى آن صفاتى است که سوء سابقه نداشتن،و ابستگى به رژیم سابق نداشتن، اینها از امورى است که باید ملاحظه بشود. و آقایان نباید سستى کنند در رفتن. به پاى صندوق بروند.
لکن به کسى که این صفات را دارد رأى بدهند.
58/10/9
ممکن است که اگر شماها یا سستى کنید براى یک همچو امر مهمى و طورى باشد که به نظر بیاید که بىتفاوتید ـاگر شد؛ بروید رأى بدهید، اگر نشد نروید و یا گروههاى شما با هم اختلاف پیدا بکنند، ممکن است اشخاصى که لایق این مقام نباشند به این مقام برسند. این امرى است که بسته به نظر خودتان و باید با تمام قوا جدیت کنید که سرنوشت اسلام و مسلمین را به دست کسى که لایق براى این مقام نباشد، ندهید. و من امیدوارم که با اتکال به خدا این مطلوب هم حاصل بشود. و از خداى تبارک و تعالى سلامت و توفیق و رفاه ملت را خواستارم.
58/10/14
در این موقع که به خواست خداوند متعال یکى دیگر از مراحل استقرار نظام جمهورى اسلامى در دست تحقق است؛ و ملت مبارز بیدارِ ایران در صدد تعیین و انتخاب رئیس جمهور مىباشد ، لازم است تذکراتى داده شود:
1. با اینکه در این دوره به حسب قانون اساسى مصوب از ناحیه ملت، تصدیق صلاحیت رئیس جمهور و واجد بودن شرایط او به عهده اینجانب است، به واسطه بعضى مصالح و جهات لازمالمراعاة، از آن جمله وضع استثنایى که کشور دارد، لازم است در این امر مهم حیاتى تأخیر نشود. از طرفى شناسایى بیش از 120 نفر محتاج به زمانى طولانى است؛ و تأخیر در این حالِ استثنایى به صلاح ملت و کشور نیست، به این جهت و جهات دیگر اینجانب امر صلاحیت و انتخاب را به ملت واگذار نمودم که خود سرنوشت خود را تعیین کنند.
2. در دورههاى آینده که انشاءاللّه استقرار کامل حاصل شد، به حسب قانون اساسى باید این امر به وسیله شوراى نگهبان عمل؛ و آنان هستند که باید تشخیص صلاحیت رئیس جمهور را به حسب موازین قانونى بدهند.
3. اینجانب از ملت شریف ایران تقاضا مىکنم که در این امر مهم حیاتى، سستى و بىتفاوتى از خود نشان ندهند. و انتظار دارم همان طورى که با شور و شعف به پاى صندوقهاى رأى براى تصویب جمهورى اسلامى رفتند، در این امر نیز با جدیت و علاقه به اسلام، شرکت کنند؛ که خداوند متعال با آنان است و پیروزى نصیب ملت شریف مسلمان است.
4. ملت شریف با کمال هوشیارى و توجه به توطئهها و بندوبستها که در دست اجراست، و مىخواهند نگذارند ملت در این مرحله مهم پیروز شود، و در صدد ایجاد انحراف هستند ، مراعات شرایطى را که در قانون اساسى ذکر شده است با کمال دقت بنمایند.
58/11/4
فردا روز جمعه است و روز مبارک در ماه مبارک. تولد با سعادت رسول اکرم در او اتفاق افتاد. و باز مبارک است از باب اینکه ملت ما به یک آرزوى دیگرى که داشتند رسیدند و آن تعیین رئیس جمهور. در این زمینه من چند تا مطلب دارم که اگر آن مطالب تحقق پیدا بکنند، من خوشحال مىشوم و بیمارى من هم مهم نیست اینقدر.
یکى اینکه فردا همه ملت بىاستثنا به پاى صندوقها بروند.
بىعنایتى نکنند به یک مطلبى که کشور آنها به آن احتیاج دارد.
سرنوشت ملت و اسلام به او بسته است. همچو نباشد که اگر یک کسى مثلاً میل داشت رئیس جمهور بشود و حالا احتمال مىدهدکه نشود، کنار برود. یا اشخاصى که با او رفیق هستند کنار بروند و رأى ندهند. بهتر این است که آنهایى که مىدانند که نمىشوند ، آنها متصل بشوند به بعض آنهایى که مىدانند مىبرند. تا این که انشاءاللّه یک رأى کافى تحقق پیدا کند و ما سرشکسته نشویم به اینکه ملت اعتنایى به این مسائل ندارد. اعتنایى به سرنوشت خودش و سرنوشت اسلام ندارد. همه با هم به پاى صندوق بروید. مطلب دیگر اینکه پاى صندوقها که مىروید اینطور نباشدکه با هم اختلاف پیدا بکنید یک مسألهاى است که براى کشور است. هر یک از اینها که ببرند، براى کشور لابد خدمت خواهند کرد. و اگر خدمت نکنند ملت هست و آنها را بر کنار خواهد کرد.
از این جهت به طور خصمانه با هم رفتار نکنید. برادر باشید با هم.
اگر یکى رئیس جمهور شد، شما هم به او اعانت کنید. اینطور نباشد که قبل از اینکه رئیس جمهور بشود بریزید به جان هم. فردا پاى این صندوقها بریزید به جان هم. یا بعض از قشرها شرکت نکنند. من از همه قشرهاى ملت، چه فارس، چه ترک و چه کرد و چه بلوچ و چه ترکمن و چه بختیار[ى] و چه سایر قشرهایى که و طوایفى که هستند در ایران، از اینها تقاضا مىکنم، عاجزانه تقاضا مىکنم که طورى نکنید که در خارج منعکس بشود که شما یک مردمى هستید که تربیت اسلامى ندارید. شما یک مردمى هستیدکه با هم سردنیا نزاع مىکنید. ریاست جمهور[ى] چیزى نیست که شما به آن اهمیت بدهید. اگر ریاست جمهور خوب باشد، آن است که خدمت به ملت مىکند و اگر بد باشد، آن است که راه جهنم را باید بپیماید. خیلى در صدد این نباشید که براى خاطر اینکه یکى بیشتر مىخواهد رأى ببرد، یکى کمتر مىخواهد رأى ببرد به هم بریزید و جنگ و نزاع باشد، و اسباب ناراحتى همه را فراهم کنید. و من هم که اینجا هستم و در بیمارستان هستم از این جهت، ناراحت و ناراضى باشم. یکى دیگر اینکه بعد از این که رئیس جمهور به مبارکى انشاءاللّه تعیین شد، هر کس باشد ، دیگران قهر نکنند و عقب بنشینند. کشور، کشور خود شماست.
رئیس جمهور باشید، کشور است. پاسبان باشید، کشور است.
طلبه مثل من باشید، کشور خود شماست. بعد از اینکه رئیس جمهور تعیین شد همه اعانت کنید از او. همه وارد بشوید در کار و اعانت کنید از او. کنار ننشینید. قهر نکنید و رشد خودتان را نشان بدهید به دنیا که شما رشید هستید، و شما مىتوانید که یک مملکتى را با هم اداره بکنید.
منبع :http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=19667&BookID=78616&Language=1
حرف اصلی من به شما عزیزان و همه ی ملت ایران این است که به هیچ فردی ، به هیچ ملتی ، به هیچ جمعیتی ، از خزانه ی غیب الهی هیچ چیزی نمی دهند ، مگر با تلاش و کوشش ، ملت های تنبل و بی حال ، از افتخارات ملی نصیبی نخواهند برد. مجموعه های بی همت و بیکاره ، به خدمات و به شایستگی های بزرگ دست نخواهند یافت . افرادی که نخواهند تلاش کنند و زحمت بکشند ، در بازارمعنویت و در سودای عشق و ایمان و تقوا و فضائل معنوی ، چیزی گیرشان نخواهد آمد «لیس الانسان الا ما سعی » هم در دنیای مادی این طور است ، یعنی ملت هایی که کار کنند ، فکر کنند ، ابتکار کنند ، سختی ها را تحمل کنند ، به امکانات مادی و رفاه و پیشرفت خواهند رسید ، هم در میدان معنویات این گونه است ، ملت هایی که تلاش کنند ، مجاهدت کنند ، ایثار کنند و از کارو فداکاری نترسند ، خدای متعال به آنها همه چیز خواهد داد. بزرگترین گناه سردمداران و سلاطین و حکام فاسد در جوامع بشری و در گذشته ایران عزیز ما این بوده که مردم را از این حقیقت بیگانه نگه داشتند و آنها را به سمت کار و تلاش و فداکاری و ایثار سوق ندادند.
مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)
روابط عمومی پایگاه مقاومت امام سجاد علیه السلام (زرهی)
دشمن سه هدف مرحله ای و مقطعی را تعقیب می کند :
اول : عبارت است از تخریب وحدت ملی ، یکپارچگی ملت ایران را بشکنند و تخریب کنند.
دوم : تخریب ایمان و باورهای کارساز در دل مردم ، یعنی ایمانها و باورها و اعتقاداتی که این ملت پیشرو و شجاع و میاندار در دنیا تبدیل کرد ، این ها را تخریب کند ، این حرکت می خواهد این باورها را در ذهن ما تخریب کند.
سوم : تخریب روح امید و تخریب آینده در ذهن مردم ،پس ، سه تخریب مورد نظر دشمن است.
روابط عمومی پایگاه مقاومت امام سجاد علیه السلام (زرهی)
وظیفه ی نیروی مقاومت بسیج ، الگو شدن برای همه ی جوانهای بسیجی در کشور است . جوانی که در نیروی مقاومت بسیج به عنوان یک نیروی بسیجی ، خود را خدمتگزار اهداف انقلاب و آرمانهای اسلامی می داند، باید آن چنان خود را بسازد که مثل شمعی پروانه ها را به دور خود جمع کند؛ سازندگی علمی ، اخلاقی ، معنوی ، فکری و سیاسی داشته باشد. امروز کشور احتیاج دارد که فضای عمومی آن ، فضای معروف ، اقامه ی حق ، اقامه ی عدالت و میل به معنویت باشد.
مقام معظم رهبری:
بسیج مثل خود انقلاب از آیات الهی است. جنس بسیج هم از جنس انقلاب است. خصوصیاتی که انقلاب اسلامی را در همهی تاریخِ انقلابها ممتاز میکرد، تأثیرات آن را در اعماق دلهای مردم در کشورهای دیگر عمق میبخشید، این خصوصیات در این مجموعهی عزیز و گرانبهائی که نامش بسیج است، وجود دارد.
حضرت امام خمینی (ره):
ملتی که در خط اسلام ناب محمدی(ص) و مخالفت با استکبار و پول پرستی و تحجر گرایی و مقدس نمایی است, باید همه افرادش بسیجی باشند و فنون نظامی و دفاعی لازم را بدانند، چرا که در هنگامه خطر ملتی سر بلند و جاوید است که اکثریت آن آمادگی لازم رزمی را داشته باشد
حقیقتا اگر بخواهیم مصداق کاملی از ایثار و خلوص و فداکاری و عشق به ذات مقدس حق و اسلام را ارائه دهیم چه کسی سزاوارتر از بسیج و بسیجیان خواهند بود.
بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پر ثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین حدیث عشق می دهد. بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته های رفیع آن, اذان شهادت و رشادت سر داده اند
مقام معظم رهبری:
بسیجی ، هر یک از آحاد ملت است که در هرجایی که به حضور او نیاز هست ، آماده باشد. دامنه ی بسیج ، خیلی وسیع است . بسیج را نباید در نیروی مقاومت بسیج خلاصه کرد. نیروی مقاومت بسیج با فعالیت و ابتکار و حضور خود، مانند لکوموتیوی است که قطار عظیم بسیجِ ملت ایران را به پیش می راند؛ بنابراین دامنه ی بسیج ، خیلی وسیعتر از نیروی مقاومت بسیج است . کشور به نیروی مقاومت بسیج نیاز دارد؛ اما به بسیج عظیم مردمی در همه ی میدانهای فرهنگی ، سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی و آن وقتی که لازم باشد نظامی نیز نیازمند است